Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Chloe beyazperdede İnterpol ajanı oldu

Yapımcılığını Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği, yönetmenliğini ise Ahmet Kapucu'nun yaptığı, güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran komedi filmi 'Sinyalciler: Son Akşam Yemeği' seyirciyi kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.

SİNYALCİLERİN YAŞADIKLARI
Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen filmde Ayhan Taş, Burak Satıbol, Tamer Karadağlı, Chloe Laughnan Ortaç, Cemal Hünal, Erdağ Yenel ve Mahmut Tuncer rol alıyor. Uzun zamandır bir sinema filminde oynayacağı konuşulan Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Laughnan Ortaç, filmin sürpriz karakterlerinden İnterpol ajanı 'Maria'yı canlandırıyor. Tamer Karadağlı'nın canlandırdığı gizemli karakterin adı ise 'Peter Brown'.
Mahmut Tuncer'in bir kabadayıyı oynadığı filmde İstanbul'un güzide semtlerinden biri olan Hacıhüsrev'de yaşayan üç elit sinyalcinin (Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Erdağ Yenel), İsa'nın son akşam yemeği tablosu ile imtihanını anlatılıyor. 'Tuncer' yeğeninin ölümünden sorumlu tuttuğu üç kafadara (sinyalciye) büyük bir para cezası keser. Hayatları boyunca birilerinin sırtından geçinmeye alışmış olan sinyalciler, kesilen cezayı bulup buluşturmak için türlü dümenin içine düşerler.
'Her şey ölür, sinyal ölmez' mottosuyla yola çıkan filmde; Ayhan Taş ve Burak Satıbol'un gözaltında tutuldukları falaka sahnesi ve özellikle Mahmut Tuncer'in saunadaki hali kahkaha sınırlarını zorlayacak. 'Sinyalciler: Son Akşam Yemeği' yapımcı Bilal Kalyoncu'nun da 11'inci filmi olarak seyirci ile buluşacak. Filmin önümüzdeki sonbahar vizyona girmesi bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA